Finca rural amb allotjament.
Almenara Alta, l’Urgell – Catalunya (Spain)

Registre: HUTL-000753 i HUTL-000765

AVÍS LEGAL

Els drets de propietat intel·lectual i industrial de calcanela.cat, així com tots els elements continguts (fotos, text, etc.) i els signes distintius inclosos a calcanela.cat (imatge corporativa, logotip, noms comercial, eslògan de marca, títol descriptiu, etc.) són titularitat de Finca Cal Canela S.L. L’usuari particular podrà visualitzar, imprimir o fer-ne còpia per a ús privat. En cas de fer-ne difusió, s’haurà de fer constar sempre la procedència i l’autoria dels elements compartits. Queda expressament prohibida qualsevol utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, modificació o alteració sense autorització prèvia de Finca Cal Canela S.L.

L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que calcanela.cat ofereix i no emprar-los per a:

Incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.
Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic, il·legal, d’apologia del terrorisme o que vagi en contra dels drets humans.
Provocar danys als sistemes físics i lògics de calcanela.cat, dels seus proveïdors o de terceres parts, introduir a la xarxa virus informàtics o qualsevol dels sistemes físics o lògics capaços de provocar els danys esmentats.
Calcanela.cat es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes, canviant, suprimint o afegint els continguts i serveis que s’ofereixen o la forma en què aquests apareixen presentats o localitzats.

Finca Cal Canela S.L. perseguirà l’incompliment de les condicions anteriors, així com qualsevol utilització indeguda del web calcanela.cat, exercint totes les accions legals que consideri oportunes.

Publicitat i ús de cookies

CalCanela.cat no mostra publicitat ni utilitza cookies. Calcanela.cat no recull informació dels usuaris del web ni la trasllada en cap cas a tercers.

Protecció de dades

En compliment del Reglament UE 2016/679 de 27/04/2016 de Tractament de Dades Personals (RGPD) i la Llei Orgànica 15/1999 de 13/12/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que Finca Cal Canela S.L. és el titular i el responsable del tractament de les dades personals dels usuaris que donin la seva conformitat. Finalitat: Les dades que faciliti l’usuari s’utilitzaran amb la finalitat específica que es detalla en cada cas. Durada: Les dades es conservaran mentre l’usuari no manifesti el desig de cancel·lar-les. Comunicació: No es comunicaran a terceres parts, llevat d’obligació legal. Drets: L’usuari té dret a retirar el seu consentiment en qualsevol moment i pot accedir, demanar la portabilitat o la supressió de les dades, així com a limitar-ne o bé oposar-se al seu tractament mitjançant una comunicació a fincacalcanela@gmail.com. Dades del titular: Finca Cal Canela S.L. NIF: B2550500 C/ Salvador Espriu, 24, 25300 Tàrrega, T. 687 016 731, fincacalcanela@gmail.com Autoritat de control: Agencia Española de Protección de Datos www.aepd.es

 

Finca Cal Canela

Almenara Alta, l'Urgell
Catalunya - Spain
+34 687 016 731